Eevillä eteenpäin! – Maksutonta ohjausta luovien alojen osaajille

Koronapandemia ja sen tuomat kokoontumisrajoitukset aiheuttivat maaliskuussa 2020 totaalisen romahduksen luovien taiteiden aloilla. Erityisen ankarasti kärsivät musiikki ja muu esittävä taide, joiden toiminta pysähtyi ennennäkemättömällä tavalla. Kulunut reilu vuosi on ollut raskas meille jokaiselle omalla tavallamme niin henkisesti kuin taloudellisestikin.

Pieniä positiivisuuden pilkahduksiakin tässä ajassa silti on, vaikka aluksi sitä tuntui vaikealta myöntää. Tämä poikkeuksellinen aika on pakottanut pohtimaan omaa työtä uudella tavalla, hakemaan tukea muista ja pyytämään apua, kun selkä on työnnetty seinää vasten.

Yksi Raitalan tärkeimmistä arvoista ja tehtävistä on auttaminen. Niinpä lähdimme alkuvuonna mukaan suunnittelemaan Uudenmaan liiton tukemaa Eevi-hanketta. Sen kautta voimme tarjota apua entistä laajemmalle joukolle luovan alan ammattilaisia koronapandemian hiljalleen väistyessä.

Mikä on Eevi?

Eevi on valmennushanke, joka tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen. Toimintaa toteuttavat Raitala Musicin lisäksi Metropolia AMK ja Ornamo ry sekä yhteistyökumppanit AGMA, Taku ry, Muusikkojen liitto ry ja Kulttuuriosuuskunta Lilith.

Eevi tarjoaa ilmaiseksi henkilökohtaista ja pienryhmäsparrausta, ajankohtaisia webinaareja sekä vertaistukea muilta ammattilaisilta. Mukaan valitaan 75 yrittäjää, ammatinharjoittajaa ja freelanceria, jotka voivat valita vapaasti itseään kiinnostavat kokonaisuudet hankkeen tarjonnasta.

Minä tarjoan apua kahdessa roolissa:

Ohjaamo sisältää 3 kahdenkeskistä 1,5 tunnin sparraussessiota. Voit keskustella esim. artistiuran rakentamisesta, toimivan artistibrändin kirkastamisesta, keikkamyynnin organisoinnista, promomateriaalin kokoamisesta, verkostoitumisesta tai mistä tahansa itseäsi kiinnostavasta aiheesta. 

Kohtaamo sisältää 4 tapaamista pienryhmissä, jotka koostuvat eri luovien alojen toimijoista. Niissä tarkastellaan luovien alojen ammatinharjoittamista yhdessä uusista näkökulmista ja luodaan uusia verkostoja. Pyrimme jakamaan ryhmät niin, että kunkin taiteen alan edustajia on ryhmässä vain yksi.

Tapaamisten aikataulut sovimme yhteisesti.

Hae mukaan Eeviin

Tule rohkeasti mukaan sparraukseen ja verkostoitumaan muiden luovien alojen ammattilaisten kanssa! Hakuaika valmennukseen on auki 16.6.–8.8.2021 ja valinnoissa painotamme seuraavia asioita:

  • motivaatio kehittää omaa toimintaansa
  • ammattimainen toiminta
  • kotipaikkana Uusimaa

Lue lisää ja hae mukaan: luovatverkostot.fi

– Pia Raitala